Om Proteinbaren.dk

Vi elsker Proteinbars !

Proteinbaren.dk har som mål at føre Danmarks bedste og største udvalg af proteinbars. Disse bars udbyder vi til gode priser og med fokus på service og overskuelighed.

En proteinbar er en nem og velsmagende måde at tilføre kroppen tilstrækkelig med protein til at opbygge muskelmasse og gøre kroppen klar til den næste omgang træning, hvad enten det er styrketræning, cykling, løb eller en anden fysisk sportsgren du udøver.

En proteinbar er nem at have med når du er til træning, på arbejde, i bilen eller på ferie. De forskellige proteinbars som findes her på siden har forskellige kombinationer af næringsstoffer og dermed forskellige egenskaber.

Prøv blandt andet proteinbars med  proteiner fra frisk mælk som er rigtig god til efter træning og tanker dine depoter op med friske proteiner. F.eks. Bodylab  Proteinbar med smag af banan som indeholder en blanding af bananmasse og chokolade som giver en god proteintilførsel.

Se alle vores Proteinbars her!

Er du i tvivl om hvilken proteinbar som passer bedst til din træning? Så skriv en mail til info@proteinbaren.dk så hjælper vi dig på vej med råd og vejledning. Nemt og hurtigt !

Husk at når du handler hos Proteinbaren.dk får du:
– En sikker handel godkendt af PBS.
– Hurtig og sikker levering fra vores samarbejdspartnere gennem GLS, PostNord eller DAO.
– Altid 14 dages fuld returret hos vores samarbejdspartnere.
– Ingen gebyrer på betalingskort.


Proteinbaren.dk – info@proteinbaren.dk – tlf. 51 94 48 49