So Good! Proteinbar - Peanuts & Karamel

So good protein bar - peanuts og karamel

En proteinbar er en fantastisk måde at få tilført ekstra proteiner, kulhydrater, fibre, vitaminer, mineraler og er perfekte som mellemmåltid.
 
  • Nem og hurtig kilde til proteiner på farten
  • Perfekt mellemmåltid på arbejdet, eller i løbet af dagen
  • Rig på proteiner, lav på fedt, smager bare godt


Smag: Peanuts og karamel
Vægt: 80 g

22,00 DKK

Knap køb nu

mere info:

So Good! Proteinbar Peanuts & karamel:
Lækker proteinbar, der indeholder 24,5 g protein i hver 80 g bar. Indeholder alt, hvad du behøver for at holde dig sund og fit.
Proteinbaren er en bekvem og praktisk løsning til aktive mennesker med behov for et ekstra proteintilskud efter træning eller i forbindelse med en slankekur.
Proteinbaren har ligeledes en perfekt blanding af næringsstoffer og en bred ernæringsprofil, der gør det nemt at holde dit daglige kalorieindtag under kontrol, og er et perfekt supplement til et af de daglige måltider.

Anbefalet brug:
Kan bruges før og efter træning eller som en snack. Spis 1 bar maks. 30 min. efter træning for opnåelse af optimal restitution eller som et ekstra proteintilskud imellem dine måltider.

Ingredienser:
Mælkechokolade 22,5% [sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulsifier (soja lecithin), [smag], mælkeprotein, jordnødder 10,9%, glucosesirup, fugtighedsbevarende middel (glycerol), hydrolyseret hvedegluten, sukker, isomaltulose (Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose), palme fedt, soja chips (sojaprotein, tapioka stivelse, salt), [smag] (indeholder jordnødder ), solsikke olie, fruktose-glucosesirup, sojaprotein, emulsifier (soja lecithin).
Indeholder allergener: Peanuts, mælk, soja, korn (gluten). Kan indeholde spor af sesam og andre nødder.

Næringsindhold pr. bar (80 g):
Energi 1430 kJ / 341 kcal
Protein 24,5 g
Kulhydrat 31,8 g
- Sukker 20,1 g
- Sukkeralkoholer 7,3 g
Fedt 13,9 g
- Heraf mættede fedtsyrer 6,0 g
Fibre 1 g
Natrium 0,07 g