So Good! Proteinbar - Mandler og Brownie

So good protein bar mandler og brownie

Proteinbaren indeholder 24,4 g protein og er et perfekt restitutionsmåltid efter træning eller som et sundere alternativ til en snack.

 


Smag: Mandler karamel brownie
Vægt: 80 g
22,00 DKK

Knap køb nu

mere info:

Lækker proteinbar, der indeholder 24,4 g protein i hver 80 g bar. Indeholder alt, hvad du behøver for at holde dig sund og fit.
Proteinbaren er en bekvem og praktisk løsning til aktive mennesker med behov for et ekstra proteintilskud efter træning eller i forbindelse med en slankekur.
Proteinbaren har ligeledes en perfekt blanding af næringsstoffer og en bred ernæringsprofil, der gør det nemt at holde dit daglige kalorieindtag under kontrol, og er et perfekt supplement til et af de daglige måltider.

Anbefalet brug: Kan bruges før eller efter træning eller som en snack.
Spis 1 bar maks. 30 min. efter træning for opnåelse af optimal restitution eller som et ekstra proteintilskud imellem dine måltider.

Ingredienser:
Chokolade 22,5% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulsifier (soja lecithin), Mælkeprotein, soja granulat, glukosesirup, hydrolyseret hvedegluten, fugtighedsbevarende middel (glycerol), sukker, mandler 2,3% , isomaltulose (Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose), palmefedt, lavt fedt kakao 0,9%, solsikkeolie, [smag] fructose-glucose sirup, emulsifier (soja lecithin).
Indeholder allergener fra: mælk, soja, korn (gluten), mandler. Kan indeholde spor af jordnødder.

Næringsindhold pr. bar (80 g):
Energi 1362 kJ / 325 kcal
Protein 24,4 g
Kulhydrat 30,0 g
- Sukker 19,0 g
- Sukkeralkoholer 7,2 g
Fedt 12,5 g
- Heraf mættede fedtsyrer 5,6 g
Fibre 3,2 g
Salt 0,13 g