So Good! Proteinbar - Hvid Chokolade og karamel

So Good! Proteinbar Hvid chokolade og karamel

oteinbaren indeholder 24,5 g protein og er et perfekt restitutionsmåltid efter træning eller som et sundere alternativ til en snack.

 


Smag: Hvid chokolade og karamel
Vægt: 80 g

22,00 DKK

Knap køb nu

mere info:

Lækker proteinbar, der indeholder 24,5 g protein i hver 80 g bar. Indeholder alt, hvad du behøver for at holde dig sund og fit.
Proteinbaren er en bekvem og praktisk løsning til aktive mennesker med behov for et ekstra proteintilskud efter træning eller i forbindelse med en slankekur.
Proteinbaren har ligeledes en perfekt blanding af næringsstoffer og en bred ernæringsprofil, der gør det nemt at holde dit daglige kalorieindtag under kontrol, og er et perfekt supplement til et af de daglige måltider.

Anbefalet brug: Kan bruges før eller efter træning eller som en snack.
Spis 1 bar maks. 30 min. efter træning for opnåelse af optimal restitution eller som et ekstra proteintilskud imellem dine måltider.

Ingredienser:
Hvid chokolade 22,5% (sukker,kakaosmør, sødmælkspulver, emulgator (sojalecithin), smag), Mælkeprotein, jordnødder 10,9%, Glucosesirup, fugtighedsbevarende middel (glycerol), hydrolyseret hvedegluten, sukker, isomaltulose, palmefedt, soja crips (sojaprotein, tapioka stivelse, salt) smag (solsikkeolie, fruktose-glukose sirup, sojaprotein, emulgator (soyalecithin).

Næringsindhold pr. bar (80 g):
Energi 1432 kJ / 341 kcal
Protein 24,5 g
Kulhydrat 32,4 g
- Sukker 20,9 g
- Sukkeralkoholer 20,8 g
Fedt 13,8 g
- Heraf mættede fedtsyrer 5,9 g
Fibre 0,7 g
Salt 0,07 g