Hotdog Wraps uden Brød
Endelig er det blevet sundt at spise sommerens ultimative grill-ret, hotdogs. Få opskriften på hotdogs med coleslaw i kålwrap her.
Glutenfri hotdogs
8 stk.
8 gode pølser (Det behøves ikke være de røde!)
½ rødløg
Coleslaw
2 gulerødder
⅛ spidskål
1 håndfuld frisk basilikum
Dressing
1 dl skyr
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
1 knivspids stevia
2 tsk. æblecidereddike
¼ tsk. salt
½ tsk. peber
"Brød"
8 spidskålsblade
Sådan laver du hotdogs
- Rør dressingen sammen.
- Snit grønsagerne i meget fine strimler, og bland dem med dressingen.
- Grill pølserne i 6-8 min på grillen.
- Læg en pølse i hvert af kålbladene, kom coleslaw på, og top med rå løg.