Bodylab Minimum Proteinbar

Bodylab Minimum Protein Bar (24 x 65 g)

Bodylab Minimum Proteinbar (24 x 65g)

Vælg mellem Chokolade og peanutbutter, Mandel/Vanille, Strawberry/hvid ckolade,Cookie & Cream & Double Chocolate Brownie.

Revolutionerende low carb protein bar!

349,- 229,00 DKK

Knap køb nu

Mere om baren:

Produktbeskrivelse:

20 gram protein, 21 gram kostfibre og under 4,1 gram carbs pr. proteinbar! Den reneste proteinbar på markedet!

Bodylab Minimum Protein Bar markerer en helt ny type af mere sunde low carb proteinbarer i Danmark og er den første af sin slags lavet af en dansk producent. Det er blandt andet den første danske proteinbar som er fri for de traditionelle kunstige sødemidler (aspartam, sorbitol, maltitol mv), indeholder kun ganske lidt sukker og har både et højt protein- og fiberindhold.

Bodylab Minimum Protein Bar er svaret på den stigende efterspørgsel på low carb proteinbarer uden alt for mange ingredienser og tilsætningsstoffer.

Proteinbarer kan indeholde en meget lang liste af ingredienser; konceptet i Bodylab Minimum Protein Bar er at holde ingredienslisten kort og have et minimum af sukker og kulhydrater. Det eneste vi ikke har sparet på er proteinindholdet og smagen.

Bodylab Minimum Protein Bar er sødet med stevia - naturens eget sødemiddel og indeholder kun mælkeprotein af høj kvalitet.

Proteinbaren findes i 4 velsmagende varianter. Uegnet til diabetikere.

Note: Grundet et minimum af ingredienser, har proteinbaren en noget mere klistret konsistens, end man er vant til fra en traditionel proteinbar. Smid den evt. i køleskabet i 10 min. inden du spiser den.

Primære ingredienser:

Mælkeprotein

Bodylab Minimum Protein Bar indeholder alene mælkeprotein af højeste kvalitet. Mælkeprotein er et såkaldt komplet protein, hvilket betyder at alle de essentielle og forgrenede aminosyrer er til stede i tilstrækkeligt omfang. Mælkeprotein er en af de dyreste proteinkilder på markedet og efterspørgslen efter især europæisk produceret mælkeprotein er steget kraftigt de seneste år.

Isomalto-oligosaccharid

Isomalto-oligosaccharid eller IMO fibre, er plantefibre, som minder om de fibre man får fra cikorierod. De to fiberkilder som bruges til IMO fibre er næsten identiske med fibre fra cikorierod i forhold til smag og konsistens, men giver ikke de samme fordøjelsesmæssige gener som fibre fra cikorierod ofte kan give. Det høje fiberindhold sikrer en lang mæthedsfornemmelse, samtidig med at indholdet af kulhydrater holdes på et absolut minimum.

Polydextrose

Et stof der fremstilles ved polymerisering af glukose (druesukker), således at dette bindes sammen i kæder, som ikke så nemt nedbrydes i mave-tarmkanalen. Polydextrose har ingen sødende effekt, men det kan erstatte sukkerets fylde uden at give tilsvarende kalorier.

Mandler

Vanilla/Almond Minimum bar indeholder 9,6 % mandler. Mandler er en fremragende kilde til sunde fedtsyrer, og indeholder masser af E-vitamin. Mandler indeholder også store mængder magnesium, og er rige på fibre.

Oligofructose

Oligofructose er benævnelsen på fruktosemolekyler, der er koblet sammen i korte kæder, og dette giver stoffet helt andre fysiologiske effekter end normal fruktose. Vores kroppe kan ikke nedbryde oligofructose og bliver i stedet næring for gode bakterier i vores tarme.

Solsikkeolie

Solsikkeolie udvindes af solsikkefrø. Solsikkeolie indeholder cirka 10 procent mættede fedtsyrer, 22 procent enkeltumættede fedtsyrer og 63 procent flerumættede fedtsyrer.

Stevia - fremtidens sødestof

Bodylab Minimum Protein Bar er sødet med stevia. Stevia er et fremragende alternativ til sukker. Stevia indeholder ingen kalorier, og søder op til 300 gange mere end almindeligt sukker. Det påvirker vores blodsukker meget lidt sammenlignet med almindeligt bordsukker, der får blodsukkeret til at stige kraftigt.

Stevia kommer fra sukkerplanten stevia, som til forveksling ligner krydderurten mynte. Sødestoffet findes som glycosider i sukkerplantens blade. Planten vokser primært i Paraguay og Brasilien.